Preventivna akcija (Video)

U cilju poboljšanja bezbednosti svih učesnika u saobraćaju opštinski Savet za bezbednost saobraćaja u Pećincima u saradnji sa policijom organizovao je akciju kontrole korišćenja sigurnosnog pojasa i podele edukativnog materijala vozačima. Ocenjeno je da je u Pećincima poboljšana situacija u saobraćaju, i da je svest vozača o važnosti bezbednosnih mera na zadovoljavajućem nivou. 

Preventivna aktivnost opštinskog Saveta za bezbednost saobraćaja nastavljena je danas akcijom kontrole korišćenja sigurnosnih pojaseva, gde su u saradnji sa policijom zaustavljani vozači i proveravala se bezbednost u smislu vezivanja pojasa.


Ovo nije prva akcija opštinskog Saveta za bezbednost saobraćaja, trudimo se da delujemo preventivno i naše građane edukujemo o važnosti vezivanja pojasa, kaže Milan Stepanović, predsednik Saveta za bezbednost saobraćaja u Pećincima i dodaje da je ovaj Savet zabeležio izuzetne rezultate u oblasti prevencije.

Slične aktivnosti biće nastavljene i u narednom periodu, između ostalog, još jednom podelom auto sedišta za decu, kako bi se, pre svega, najmlađi zaštitili u saobraćaju.

Mirjana Stupar