Poseta jedinstvenoj školi u Srbiji (Video)


Predsednik opštine Pećinci sa svojim saradnicima obišao je radove  na kompletnoj rekonstrukciji Osnovne škole “Dušan Vukasović Diogen” u Kupinovu, radovi se privode kraju, a vrednost ove investicije koja će ovu školu učiniti jednom od boljih i lepših iznosi 230 miliona dinara.

Predsednik opštine Pećinci, zajedno sa svojim saradncima obišao je završne radove na rekonstrukciji objekta  osnovne škole Dušan Vukasović Diogen u Kupinovu, u koje ih je detaljno uputio šef gradilišta, jasno je i više po slici da će se po završetku radova raditi o jednoj izuzetnoj školi za posebnim i novim uslovima za decu, ona će biti potpuno drugačija, i po funkcionalnosti ali i po komforu kao i po kapacitetu.

Na objektu su urađene kompletne nove električne grejne, vodovodne i kanalizacione instalcije, a objekat će se grejati na pelet i imaće visoku energetsku efikasnost.

Ovaj novi objekat će imati gotovo 2.500 hiljade kvadrata korisnog prostora,s tim da je dogradnjom objekata postojeća kvadratura škole gotovo udvostručena, ukupna vrednost ove investicije iznosi 230 miliona dinara.

I definitivno kada objekat bude u potpunosti završen, kupinski osnovci će imati takve uslove za školovanje kakve nemaju ni njihovi vršnjaci u mnogo većim sredinama.

Aleksandar Krkobabić