Za stabilnije poslovanje “Komunalca” (Video)

Na današnjoj sednici Skupštine Opštine Irig odbornici su razmatrali 12 tačaka dnevnog reda, među kojima su se istakle dve koje se tiču razrešenja i imenovanja novog diretkora javnog preduzeća Komunalac u Irigu. Đorđe Vranješ, razređen je ve de dužnosti i imenovan na mesto diretkora ovog preduzeća, a očekuje se da po dolasku novog rukovodstva ovo preduzeće polako stane na svoje noge.

Na današnjoj sednici Skupštine Opštine Irig dosadašnjem vd direktoru “Komunalca” Đorđu Vranješu dat je mandat direktora ovog preduzeća, sa ciljem da se ovo preduzeće u narednom periodu finasnijski konsoliduje. Vranješ je u statusu vd direktora Komunalca od kraja oktobra prošle godine, a do sada se upoznao sa problematikom u preduzeću.

Stabilizacija poslovanja i pružanje usluga na što višem mogućem nivou cilj je kome će se težiti, a u lokalnoj samoupravi kažu da će “Komunalac” imati podršku na putu oporavka.

Osim toga, Opština Irig danas je donela i odluke u vezi sa gašenjem Agencije za ruralni razvoj Opštine Irig, kao i o angažovanju eksternog revizora za završni račun budžeta Opštine za 2021. godinu.

Vesna Samardžija