Sastanak Sistema 48

Svoje dvonedeljne izveštaje za period od 08.02.2021. do 21.02.2021. godine na današnjem sastanku Sistema 48 prezentovaće  Ustanova Sportski centar, PU “Boško Buha”, JP Inđija put, kao i Opštinska uprava odnosno, Odeljenje za inspekcijske poslove, Odeljenje za urbanizam, komunalno – stambene poslove i zaštitu životne sredine,  Odeljenje za utvrđivanje i naplatu javnih prihoda i Odeljenje za privredu i investicije.

“Sportski centar” za izveštajni period prezentovanjem rada sportske Hale predstavio je postavku uređaja za dezinfekciju u sklopu hale koje će doprineti bezbednosti dece koja obavljaju fizičku nastavu u hali.
Predškolska ustanova “Boško Buha” beleži pad broja prisutne dece u ustanovi. U narednim danima počinje obnova upisa mališana za sledeću godinu.

JP “Inđija put” u ovom izveštajnom periodu najavljuje početak radu pauk vozila. Za sada se radi na pripremi depoa gde će uklonjena vozila biti odvožena. Tokom sledeće nedelje počinje sa obukom radnika za upravljanje pauk vozilima. Po proceni nadležnih obuka će trajati 20 dana.

Željka Mijalčić