Sastanak Sistema 48

Svoje dvonedeljne izveštaje o radu prezentovaće danas u sklopu redovnog sastanka Sistema 48 u Inđiji javna preduzeća i ustanove čiji je osnivač Opština Inđija. Izveštaj o poslovanju danas iznose JP “Ingas”, JKP “Komunalac” , Dom zdravlja Inđija i JKP “Vodovod i kanalizacija”. Izveštaj se odnosi na period od 01.02 do 14.02.

JKP “Komunalac”Inđija u sklopu čišćenja putnih pojaseva prikupio je za 20 dana 80 tona smeća bačenog pored puteva na teritoriji cele opštine. Ovo JKP pripremilo je 44 kontejnera za postavku u vikend naseljima Opštine Inđija.

JP “Ingas” od početka godine obavilo je 40 pregleda gasnih instalacija, izrađena 3 nova priključka u ovom izveštajnom periodu. U toku je zamena merača na teritoriji Opštine Inđija.

JKP “Vodovod i kanalizacija” u ovom izveštajnom periodu beleži 20 uzorkovanja kvaliteta vode i svi uzorci su ispravni. Takođe, u izveštajnom periodu JKP beleži 11 havarijskih momenata na vodovodnoj i jedan havarijski momenat na kanalizacionoj mreži.

Dom zdravlja Inđija u sklopu ovog izveštajnog perioda beleži pad prvih pregleda pacijenata sa sumnjom na infekciju Kovid 19. Ukupno na teritoriji Inđije ima 67 aktivnih slučajeva zaraženih korona virusom. Vakcinacija teče planiranom dinamikom, ukupno 3. 591 osoba je vakcinisana dok je 1. 264 lica revakcinisano.

Željka Mijalčić