Radovi po planu (Video)

Izgradnja brze pruge Beograd- Budimpešta, u delu od Stare Pazove do Novog Sada realizuje se planiranom dinamikon. To je trenutno najveće gradilište u Evropi, rekao je, gostujući u našoj emisiji Reakcija, Nenad Stanisavljević, PR Infratsrukture Železnice. Stanisavljević je takođe naglasio i da se u okviru tog projekta gradi i veliki broj nadvožnjaka i podvožnjaka, koji će poboljšati bezbednost saobraćaja u tom delu Srema.

Izgradnja brze pruge Beograd -Budimpešta kapitalni je državni projekat, koji će doprineti sveukupnom poboljšanju saobraćajne infrastrukture u Sremu, ali i šire, istakao je Nenad Stanisavljević, PR Infrastrukture železnice, gostujući u našoj emisiji Reakcija.

Izgradnja pruge podrazumeva kompletnu promenu infrastrukture. Gradi se veliki broj nadvožnjaka i podvožnjaka, koji imaju za cilj da poboljšaju bezbednost saobraćaja na tim deonicama.

U okviru projekta, radi se i rekonstrucija velikog broja Železničkih stanica u Sremu, koje će biti potpuno opremljene i privedene nameni.

Mirjana Stupar