Redovno čišćenje saobraćajnica (Video)

Sneg koji pada u Sremu nije naneo velike probleme vozačima, zimske službe za održavanje puteva u Sremu redovno čiste saobraćajnice po prioritetima, a sve opštine i Grad Sremska Mitrovica obezbedili su dovoljne količine agregata.

Intenzivne padavine proteklih dana prouzrokovale su dvadesetčetvoročasovnu pripravnost ekipa zimskih sluzbi u Sremu. Sneg nije iznenadio putare, a vozači kažu da su putevi očišćeni i pogodni za vožnju.


Ekipe zimske službe u Inđiji intervenišu u skladu sa vremenskim prilikama, a obezbeđene su dovoljne količine agregata. Sva mehanizacija za održavanje puteva u zimskim uslovima spremna je i u Irigu, dežura se non stop, a interveniše u skladu sa uslovima na putu.

Sneg je danas provejavao i u Opštini Ruma. Ekipe JP “Komunalaca” u Rumi posipale su so na saobraćajnice, po prioritetima, i spremne su da reaguju ukoliko bude hladnija temperatura predstojećeg vikenda.

Ekipe sremskomitrovačke zimske službe su na terenu. Sve glavne saobraćajnice u gradu su očišćene i prohodne. Vremenska prognoza se redovno prati, a  ukoliko bude novih padavina Siriumput je spreman da adekvatno reaguje.

Ekipe JKP “Standard” u Šidu non stop su na terenu i intervenišu, pošto je i danas pala velika količina snega, a ulice se čiste po prioritetima.

Mirjana Stupar