Dobijena sredstva za rekonstrukciju sale (Video)

U Gradskoj kući u Sremskoj Mitrovici pokrajinski sekretar za sport i omladinu Dane Basta uručio je direktorici Osnovne škole “Sveti Sava” ugovor o finasiranju investicionog održavanja fiskulturne sale. Sastanku je prisustvovala i gradonačelnica Sremske Mitrovice Svetlana Milovanović, a nakon uručenja ugovora obišli su fiskulturnu salu ove osnovne škole. Dobijena sredstva su iznosu od 3 miliona i 258 hiljada dinara. 

“Ugovor na 3 miliona i 258 hiljada dinara o infesticionom održavanju fiskulturne sale, uručen je direktorici OŠ “Sveti Sava” u Sremskoj Mitrovici. Sredstva su dobijena na osnovu konkursa pokorajinskog sekretarijata, a apliciralli su sa projektom sanacije fiskulturne sale i svlačinice”, izjavila je direktorica škole Dragana Sretenović.

Jedan od prioriteta pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu jeste pre svega podrška sportu, te će se sa takvim i sličnim projektima i ubuduće i nastaviti, istako je pokrajinski sekretar za sport i omladinu Dane Basta.

Kako je istakla direktorica škole, nakon rekonstrukcije sale, sledi i nabavka rekvizita koji su neophodni za razvoj školskog sporta.