Saopštenje za javnost

U kancelarijama Gradskog odbora Srpske napredne stranke Šabac, održana jekonferencija za novinare poverenika GrO i kandidata za gradonačelnika ispred liste “Aleksandar Vučić – Za našu decu” Aleksandra Pajića.

Pajić je na konferenciji istakao da politička borba ne može biti paravan za laži koje izgovara Nebojša Zelenović.

“Nakon što je na Đilasovim plaćenim medijima gostovao, Nebojša Zelenović je izjavio,kako je razlika u glasovima između liste “Aleksandar Vučić – Za našu decu” i njegoveliste bila oko 800, što je apsolutna laž, razlika je bila više od 12.000 glasova” naveo je Pajić i dodao da će kada se formira koalicija sa pokretom Zapadna Srbija brojglasova biti udvostručen u odnosu na listu sada već bivšeg gradonačelnika Šapca.

Takođe, Aleksandar Pajić se osvrnuo na biračko mesto Šipurske livade gde je postojalokršenja pravila od strane Sanje Pavlović supruge Budimira Pavlovića, koja jezloupotrebila pravo predsednika te je šikanirala ostale članove biračkog odbora.

“Srpska napredna stranka na održanim ponovljenim izborima, kao i na prethodnim,nije imala niti jednog predsednika ni zamenika predsednika biračkog mesta, tako da jepretpostavljam to demokratija koju Nebojša Zelenović predstavlja” jasan je Pajić.

Povodom najavljene žalbe Upravnom sudu od strane pomenutih, Pajić kaže da će Srpska napredna stranka kao i u prethodnim situacijama poštovati odluku.

Ističe se i da je apsolutno nezakonito to što je Zlatko Ranković predao delovodnuknjigu i pečat Milanu Vasiću, ali da je sigurno da će Skupština grada Šapca bitiodržana do kraja oktobra, kao i da će se konačno konstituisati vlast uprkos Zelenovićevim pokušajima opstrukcije.

“Ono što Nebojša Zelenović želi jeste da potpuno opstruiše rad grada Šapca, te mi nesmemo dozvoliti da budemo taoci njega i njegove bolesne ambicije” kaže Pajić.

Za kraj, Aleksandar Pajić je podsetio Nebojšu Zelenovića kako je samo pre neki dannazvao građane stokom, dok je njegov mentor Dušan Petrović “obučavao” ljude da nedozvole članovima biračkog odbora ispred Srpske napredne stranke da imaju uvid u tokizborne radnje.

“Dokazali smo da je kriminal u dvorištu Nebojše Zelenovića, a to su ustanovili iDržavna revizorska institucija, kao i sud” zaključio je kandidat za gradonačelnikaispred liste “Aleksandar Vučić – Za našu decu”.

GO SNS Šabac