Tokom noći nekoliko ugostiteljskih objekata na teritoriji Grada Sremske Mitrovice nedaleko od centra u ulici Svetog Dimitrija je obijeno I opljačkano potvrđeno nam je iz policijske uprave u Sremskoj Mitrovici. U pitanju je nekoliko ugostiteljskih objekata I prodavnica brze hrane a počinilac je tokom dana I priveden. Radi se o licu povratniku u vršenju ovakvih dela.

Mitrovčani su šokirani informacijom koja se brzo proširila gradom da je nekoliko ugostiteljskih objekata kao I restoran brze hrane u istoj ulici tokom ranih jutarnjih časova obijeno I opljačkano I iz objekata odnet pazar. Pljačka se dogodila u nekoliko lokala u ulici svetog Dimitrija u samom centru Mitrovice.

Jedan od vlasnika koji je pretrpeo štetu kaže da posluje već 10 godina I da do sada nije imao razloga za strah za svoj objekat. Ističe da poseduje sigurnosne kamere uz pomoć čijeg snimka je počinilac u toku dana I uhapšen. Njegov objekat je osiguran te će pazar I plate radnika preko osiguranja biti obezbeđene.

Iz policijske uprave u Sremskoj Mitrovici dobili smo I zvanično saopštenje u kojem se navodi:

RASVETLjENE TEŠKE KRAĐE U SREMSKOJ MITROVICI

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici uhapsili su M. F. (37), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio pet krivičnih delateška krađa, dve teške krađe u pokušaju i jednu krađu. Sumnja se da je on, od kraja avgusta do noćas, podesnim predmetom provalio u više uslužnih i prodajnih objekata na području grada, iz kojih je ukrao novac i

različite predmete. M. F. se sumnjiči da je takođe noćas, ispred jedne pekare ukrao motor, koji je pronađen i vraćen vlasniku.

Osumnjičenom će biti određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

Istraga će utvrditi dalje detalje krivičnog dela.

Ana Giner