Epidemija Korone ima znatan uticaj I na sport I sportske aktivnosti, kako na treninge klubova tako I na održavanje utakmica. Prethodna sezona za gradski odbojkaški klub “Srem” iz Sremske Mitrovice prekinuta je zbog aktuelne epidemiološke situacije sa dobrim rezultatom na tabeli a u novu sezonu ekipa ulazi u starom sastavu. Danas je u Gradskoj kući u Sremskoj Mitrovici održan prvi sastanak tima pred nastupajuću sezonu.

Ekipa muškog odbojkaškog kluba iz Sremske Mitrovice u istom je sazivu kao I prethodne sezone te kapiten “Srema” to smatra prednošću budući da se igrači dobro poznaju kako sa trenerom tako I međusobno. Ovaj klub takmiči se u četvrtoj ligi po rangu a u drugoj ligi sever. Nova sezona trebala bi da počne sredinom septembra rekao je Jovan Kovačić, kapiten tima GOK “Srem.”

Tradicionalnim sastankom koji je održan u Gradskoj kući I zvanično je počela nova sezona za odbojkaše a oni imaju visoke ambicije za predstojeću sezonu. Prethodna je završena u vrhu tabele ali je prekinuta kao I sve druge sportske manifestacije zbog epidemije te se može reći da je kraj sezone bio uspešan istakao je Stanislav Savić, trener GOK “Srem.”

Krajem juna održan je turnir u Sremskim Karlovcima gde su odbojkaši osvojili zlato a to je bilo nezvanično takmičenje za pionire I kadete na nivou Vojvodine. Taj uspeh potvrdio je trud mladih odbojkaša koji u novu sezonu ulaze spremni I optimistično.

Ana Giner