Sremska Mitrovica – veliko gradilište (Video)

Visoke temeperature ne sprečavaju da se odvijaju radovi na gradilištima u Sremskoj Mitrovici pa su tako trenutno u toku radovi na 2 najveće investicije u Gradu, na rekonstrukciji Železničke ulice i na izgradnji kružne raskrsnice na samom ulasku u Mitrovicu. Obe investicije smatraju se kapitalnim a građani ih pozitivno ocenjuju.

Mitrovica je ove godine grad ulaganja i veliko gradilište a Mitrovčani pozitivno ocenjuju sve radove koji se izvode u gradu na Savi i tvrde da su radovi na izgradnji kružnog toka kao i rekonstrukcija Železničke ulice koja se bliži kraju dobri po stanovništvo.

Pripremni radovi izvedeni su na mestu buduće kružne raskrsnice kod naplatne stanice a završetak kompletnih radova u Železničkoj ulici se očekuje početkom septembra. Za ova dva gradilišta izdvojena su sledeća sredstva:

60 miliona dinara za izgradnju kružne raskrsnice u trajanju od 60 radnih dana

97 miliona dinara za kompletnu rekonstrukciju Železničke ulice

U toku ove nedelje počeće i iskop na budućoj kružnoj raskrsnici kao i izmeštanje vodovodne, gasne i elektromreže dok se završetak asfaltiranja Železničke ulice očekuje tokom ove nedelje zbog povoljnih vremenskih uslova.

Ana Giner