Zbog radova koji su počeli na sanaciji pružnog prelaza kod Martinaca, saobraćaj je obustavljen i preusmeren na auto-put. Ovi radovi trajaće do četvrtka. Do tada se apeluje na učesnike u saobraćaju da se pridržavaju naloženog i da se kreću alternativnim putevima.

Nakon završenih radova na sanaciji pružnog prelaza u Laćarku, kao što je prethodno i najavljeno, isti radovi se vrše i na prelazu kod Martinaca. Učesnici u saobraćaju kažu pre svega da će ovim poslom se sprečiti oštećenja na vozilima i postići veća bezbednost.

Saobraćaj od danas do četvrtka na deonici Kuzmin – Laćarak obustavljen, a predviđeno je preusmeravanje saobraćaja na puteve auto-put na delu Kuzmin – Sremska Mitrovica ili opštinski put Laćarak – Čalma.

Grad Sremska Mitrovica logistički je podržao ove radove, tako što je postavio znake obaveštenja, a svakako dežuraju i nadležne službe koje usmeravaju i daju informacije građanima.

Ovo je drugi po redu pružni prelaz čija se sanacija vrši na teritoriji grada u prethodnom periodu, a plan je da se iste aktivnosti preduzmu i na ostalim.