Sedmogodišnju devojčicu koju je napao vlasnički pas zlatni retriver u Sremskoj Mitrovici, posle više ujeda spasao je Mitrovčanin Dragan Božić. Devojčica je nakon ukazane medicinske pomoći puštena na kućno lečenje, stanje joj je stabilno, ali je iz Opšte bolnice potvrđeno da je dete vidno uznemireno. Protiv vlasnika psa po službenoj dužnosti biće podneta krivična prijava.

Devojčicu je je tom prilikom napao vlasnički pas zlatni retriver, izujedao je po rukama, leđima i glavi. U pomoć je priskočio Dragan Božić koji je uspeo da psa razdvoji od povređenog deteta.

Služba Hitne pomoći zbrinula je devojčicu, a kako nam je nakon toga potvrdio dr Živko Vrcelj, direktor Opšte bolnice, nakon pregleda i ukazane pomoći dete je pušteno na kućno lečenje. Kako se radi o vlasničkom psu, vlasnik u takvim slučajevima najčešće odgovara pred sudom.

Sremska televizija došla je do nezvaničnih informacija da je povređena T.V. bila u poseti rođaciam u Sremskoj Mitrovici i da je ona zapravo iz Kraljevaca. Kontaktirani su i njeni roditelji, koji su potvrdili slučaj, ali nisu hteli o tome da se izjašnjavaju u javnosti, zbog privatnih odnosa sa vlasnikom psa.