U Donjem Tovarniku otvorena 47. pošta u akciji “52. pošte za 52. nedelje”

Pećinačko selo Donji Tovarnik dobilo je danas poštansku poslovnicu, kao 47-u po redu u okviru akcije ” 52 pošte za 52 nedelje ” koju realizuje Javno preduzeće ”Pošta Srbije” od početka tekuće godine. Događaju su pored predstavnika ovog Preduzeća prisustvovali i predstavnici pećinačke lokalne samouprave na čelu sa predsednicom Dubravkom Kovačević- Subotički i brojnim meštanima Donjeg Tovarnika.

Donji Tovarnik, selo u kom živi oko hiljadu stanovnika nije imalo poštansku poslovnicu, što je meštanima zadavalo brojne probleme pri plaćanju računa, podizanju penzije, slanja pošiljke… Sada je ovaj problem rešen.

Ovo je četvrta po redu poštanska poslovnica u Sremu, u okviru akcije “52 pošte za 52 nedelje”, te je nakon Donjih Petrovaca, Brestača i Žarkovca na red došao i Donji Tovarnik.
Mesna zajednica Donji Tovarnik koja je ustupila i uredila poslovni prostor i jedna poljoprivredna apoteka potpisivanjem Ugovora ubeleženi su kao prvi korisnici usluga nove poštanske ekspoziture, informatički povezane.

Radno vreme poštanske poslovnice je radnim danima od 9 do 12 časova, uz uslugu besplatnog koriščenja interneta u poštanskoj poslovici, dok je poštanski broj Donjeg Tovarnika 22416.