Zapaženi rezultati karatista “Železničara” na Kupu Vojvodine za nade i pionire u Beočinu

Buran vikend karatista inđijskog Železničara, naime na upravo završenom Kupu Vojvodine za nade, pionire i poletarce koji je održan u dva dana u Beočinu karate sportisti Želje izborili su zapažene rezultate.
Prvog dana takmičenja nastupile su nade i poletarci a prva mesta izborili su Ćakić Elena i Luka Žarković u katama kao i Filip Lazić u borbama -37kg, druga mesta izborili su Vuk Malić u borbama +52kg i Luka Popović u kategoriji -52kg kao i Aleksa Lajbenšperger u katama apsolutni nivo i Tara Kostić u D klasi. Treća mesta izborili su Miloš Malić u C klasi kao i Marko Lavrek u D klasi i poletarac Jovan Čanković u C klasi.
Drugog dana takmičenja nastupili su takmičari u kategoriji pionira a prva mesta su izborili Stefan Bjeljac u borbama -45kg i Jana Nikić u katama u C klasi. Druga mesta izborili su Nađa Ljukovčanin u katama u B klasi i Mirjana Đurđević u C klasi. Treća mesta osvojili su Luka Mitrić u borbama u kategoriji +50kg, u katama Teodora Čanković i Jovana Mučibabić u B klasi kao i Iskra Čubrilo u C klasi.
Trener oraša Nikola Mandić zadovoljan je postignutim rezultatima boraca dok je kataše, ovog puta vodila seniorka Marija Bogovac.