Oslikan kamion JKP “Komunalija” (Video)

Kamion za sakupljanje i transport otpada Javnog komunalnog preduzeća “Komunalije” iz Sremske Mitrovice oslikan je pobedničkim radovima likovnog konkursa „Kroz kreativnost se izrazi, šta je kultura odlaganja otpada ti nam pokaži“. Kamion je oslikan sa dva rada a na konkursu je učestvovalo oko 5000 radova. Projekat je saradnja Grada, “Komunalija” I Ekoprojekt tima.

U okviru konkursa pristiglo je oko 5000 radova dece osnovno-školskog uzrasta a kamion „Komunalija“ oslikan je sa dva pobednička rada, devojčice koja je ponela prvo i drugo mesto dok je jedna od njih bila prisutna i na promociji šarenog kamiona koji je predstavljen na Trgu Ćire Milekića.

Komisija za ocenjivanje radova nije imala lak zadatak a povoljni vremenski uslovi čekali su se kako bi radovi bili preneti na kamion i tako brendirani istakao je Radoslav Jevremović, direktor JKP „Komunalije.“

Oslikani šareni kamion već je pušten u rad te ga Mitrovčani mogu videti na ulicama Grada. Ovo preduzeće će i u narednom periodu organizovati slične konkurse kako bi se na kreativan način podigla svest stanovništva o važnosti očuvanja životne sredine.

Ana Giner