Putevi u Sremu prohodni (Video)

Posle snežnih padavina u celom Sremu koje nisu karakteristične za kraj marta odnosno početak proleća, putari i sve službe u gradovima i Opštinama u Sremu bile su spremne za padavine te sneg tokom prethodnih dana nije iznenadio zimske službe. I agregata je bilo u dovoljnim količinama.

Zimska služba u Sremskoj Mitrovici juče je imala izlaske na teren kada je i bačena so a ovo preduzeće zvanično radi do kraja marta te se ovaj zakasneli sneg smatra i poslednjim ove godine koja je protekla sa minimumom snežnog pokrivača istakao je Miroslav Keser, direktor JP “Sirmijumput” iz Sremske Mitrovice.

Šidska Opština takođe je na vreme raščistila sve putne pravce te nije bilo problema u saobraćaju naglasio je Tihomir Stamenković, član Opštinskog veća u Šidu.

U Opštini Inđija agregata ima dovoljno ali se vozačima savetuje oprez jer je kolovoz još mokar rekao je Zoran Milićević, direktor JP „Inđija put“.

Opština Ruma takođe je očistila sve putne pravce a poseban akcenat stavjen je na prilaze Domu zdravlja i drugim bitnijim ustanovama Rumske opštine kazao je Dragan Panić, direktor JP “Komunalac” Iz Rume.

Snežne padavine prestale su danas oko 14 časova u Sremu a u narednim danima predviđa se otopljenje te je ovo bio ujedno i prvi i poslednji sneg ove godine.

Ana Giner