Sremski Mihaljevci bez vode zbog havarije

Sinoć u večernjim časovima u Sremskim Mihaljevcima je došlo do havarije na elektroinstalacijama na izvorištu mesnog vodovoda, zbog čega je celo naselje ostalo bez vode.

Kako nam je rekao direktor JKP „Vodovod i kanalizacija“ Dragoljub Vojkić, najverovatnije usled nevremena, došlo je do pada jedne od bandera sa električnim vodovima u neposrednoj blizini izvorišta, što je izazvalo havariju na pumpi za vodosnabdevanje na samom izvorištu.

„Ekipe našeg preduzeća i Elektrodistribucije odmah su izašle na teren i uspele da obezbede napajanje izvorišta električnom energijom, kao i vodosnabdevanje u naselju tokom večernjih časova. Međutim, ovo rešenje je privremeno, pa ćemo tokom noći biti primorani da ponovo isključimo vodu u naselju. RAdovi su od jutros nastavljeni na otklanjanju havarije, kako bismo ponovo uspostavili normalno vodosnabdevanje u naselju“ – izjavio je Vojkić.

Kako je rekao Vojkić, nije moguće precizirati koliko će vremena  biti potrebno da se kvar otkloni, a građani Sremskih Mihaljevaca će o situaciji sa vodosnabdevanjem biti obaveštavani putem našeg sajta i sajta Opštine Pećinci.

Iz JKP „Vodovod i kanalizacija“ zahvalili su se potrošačima iz Sremskih Mihaljevaca na razumevanju i strpljenju.