Teška saobraćajna nezgoda (Video)

Sremska televizija nezvanično saznaje da je jedno lice izgubilo život u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na području Sremske Mitrovice, nedaleko od puta Mitrovica – Šabac. Prema još uvek nepotvrđenim informacijama u nezgodi je učestvovalo više putničkih vozila i jedno teretno vozilo. Nezvanično poginuo je mladić M.D. iz Mačvanske Mitrovice. Ima povređenih. Uzrok nesreće se utvrđuje. Više u “Novostima”.

Povodom ovog događaja u našu redakciju stiglo je i saopštenje za javnost sa sledećnom sadržinom:

“Sinoć oko 20,30 časova, na putnom pravcu Bogatić – Sremska Mitrovica, u blizini Salaša Noćajskog, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovali putnički automobil “alfa romeo” i kamion sa prikolicom.

U ovoj saobraćajnoj nesreći život je izgubio vozač automobila (31). Uviđaj je izvršio nadležni tužilac u prisustvu policije.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju a naročito vozače da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, posebno zabranu vožnje nedozvoljenom brzinom i zabranu upravljanja vozilom pod uticajem alkohola, jer tako čuvaju i svoju i bezbednost svih ostalih učesnika u saobraćaju.”