Počelo drugo polugodište (Video)

Zimski raspust danas je I zvanično završen povratkom dece svih uzrasta u školske klupe ili vrtiće. Ovaj raspust prošao je bez snežnih padavina a u Autonomnoj pokrajini Vojvodini trajao je od 23.decembra do danas. Kakvi su utisci djaka o provedenom raspustu kao i planovi škola za drugo polugodište koje traje do sredine juna, saznajte u prilogu koji sledi.

Zimski raspust u trajanju od tri nedelje danas je zvanično I završen. Đaci Mitrovačke gimnazije s akojima smo razgovarali se već raduju sledećem prolećnom raspustu u aprilu a većina njih ovo hladno vreme provela je u druženju sa prijateljima dok su neki pak uživali I u školskim vannastavnim aktivnostima.

Drugo polugodište danas je zvanično počelo I traje do sredine juna kada se I završava ova školska godina. I tokom raspusta ova škola bila je otvorena jer se organizuju kako školske tako I one nenastavne aktivnosti istakla je Mirjana Đorđević, direktorica Mitrovačke gimnazije.

Đaci su danas ponovo napunili školske hodnike svojom grajom a ponovo će moći da predahnu od školskih obaveza za vreme Uskršnjih praznika u aprilu.
Ana Giner