Održan karate kup Srbije (Video)

Karate klub „Sirmijum“ iz Sremske Mitrovice danas je bio domaćin karate kupa Srbije u poslovno sportskom centru „Pinki“ a ovaj klub postoji već 45 godina te je tim povodom i domaćin ovog takmičenja. Takmičari ovog kluba istakli su da im je velika čast što su deo ovog takmičenja naglasili su Aleksandar Sikin, karatista i Anastasija Pavlešin,karatistkinja.

Neki od prvaka sveta u ovom sportu stasavali su kao sportisti baš u ovom Mitrovačkom klubu istakao je Stanislav Raković, sportski direktor karate kluba “Sirmijum”.

Lokalna samouprava pruža podršku svim sportovima a za 45 godina koliko ovaj klub postoji kroz njega je prošlo oko 6000 članova te je veliki uspeh biti domaćin ovako visokog ranga takmičenja rekla je Svetlana Milovanović, zamenica gradnoačelnika Sremske Mitrovice.

Članove karate kluba„Sirmijum“ u narednom periodu čekaju pripreme za važno takmičenje koje će se održati u Kruševcu gde će još jednom imati priliku da pokažu zašto neki od najboljih karatista proizilaze baš iz Sremske Mitrovice.
Ana Giner