Žena nastradala u požaru (Video)

Prema nezvaničnim informacijama, u Irigu u Zmaj Jovinoj ulici, usled požara koji je izbio u porodičnoj kući, nastardala je jedna starija ženska osoba. Nju je, prema nepotvrđennim informacijama, pronašao sin. Prema takođe nepotvrđenim informacijama, požar je prijavljen nadležnom Domu zdravlja jutros oko 6 : 30. Nezvanično saznajemo i to da se radi o starijoj, polupokretnoj, ženskoj osobi, koja je najverovatnije, nastradala od pretpostavlja se posledica gušenja dimom.

Starica koja je pretpostavlja se stradala usled gušenja dimom je živela sama, kako nezvanično saznajemo ona se teško kretala. Komšije koje su se zatekle u blizini mesta nesreće kažu da su je videli sinoć u kasnim večernjim satima kako sedi ispred porodične kuće.

Kućni prijatelj i komšija zatekao se jutros na licu mesta dok je još policija vršila uviđaj, kako kaže nije morala ovako da završi, bar ne na dan kada je trebalo da slavi rođendan.

Prema nezvaničnim informacijama ekipe hitne medicinske pomoći primile su poziv jutros u 06:30h ali su nažalost mogli samo da konstatuju smrt starice.

Željka Mijalčić