Napreduje izgradnja (Video)

U prvoj polovini septembra u Sremskoj Mitrovici položen je kamen temeljac za izgradnju 190 stanova za pripadnike snaga bezbednosti u naselju “Marko Peričin Kamenjar”. Radovi napreduju punom parom, reči su nadležnih a ukupno će biti izgrađeno 15.000 kvadrata stambenog prostora dok je otvorena I kancelarija za prodaju ovih stanova pripadnicima policije, vojske I bezbednosno-informativne agencije u centru Grada na Savi gde po povoljnijim cenama mogu sebi obezbediti krov nad glavom.

15.000 kvadrata stambenog prostora za pripadnike snaga bezbednosti u Mitrovačkom naselju “Marko Peričin Kamenjar” čija je gradnja počela u septembru, biće raspoređeno u ukupno 3 zgrade namenjene pripadnicima vojske, policije I bezbednosno-informativne agencije a radovi teku predviđenim tokom  reči su Miroslava Jokića, načelnika Gradske Uprave za opšte i zajedničke poslove i imovinu.

Otvorena je I kancelarija za prodaju ovih stanova gde se svi zainteresovani mogu informisati o subvencijama I povoljnostima prilikom kupovine stana.

Grad je dao zemljiste, neophodnu infrastrukturu, u obavezi je da uradi I pristupne saobraćajnice, ali I da uredi okolnu javnu površinu dok sama prodaja stanova počinje za nekoliko dana istakao je Jokić.

Rok za završetak gradnje je 16 meseci te bi se prvi stanari mogli useliti već kroz godinu I po.

Ana Giner