Treći po redu sajam zapošljavanja (Video)

Treći po redu sajam zapošljavanja održan je danas u poslovno-sportskom centru „Pinki“ u organizaciji Nacionalne službe za zapošljavanje, filijale u Sremskoj Mitrovici u periodu od 11 do 13 časova. Oko 19 poslodavaca ponudilo je poslove raznih struka Mitrovčanima a mi smo zabeležili atmosferu na sajmu.

Treći po redu sajam zapošljavanja održan je danas u Sremskoj Mitrovici u poslovno-sportskom centru “Pinki” u organizaciji Nacionalne službe za zapošljavanje odnosno filijale u Sremskoj Mitrovici. Za oko 1100 ljudi pružena je prilika da pronađu posao.

19 poslodavaca odazvalo se sajmu a potrebe su se ukazale za oko 200 radnih mesta, različitih struka kao I za osobe sa invaliditetom istakla je Branka Čolić, poslodavac.

Sajmovi su se pokazali kao dobra praksa u toku protekle godine budući da su zainteresovali kako nezaposlene tako I poslodavce koji u većini slučajeva sačuvaju dokumenta lica koje se prijavilo te stupe u kontakt sa njima po narednom konkursu za posao naglasila je Marijana Grabić, direktor NSZ u Sremskoj Mitrovici.

Mnogi poslodavci dobijaju I subvencije za dugoročno zapošljavanje te je ovo odlična prilika za sve one koji traže posao na duži vremenski period.

Ana Giner