POČINJE NOVA TV SEZONA SNAGA SREMA, SREMSKA TV

Sremska televizija u godini kada puni 18. godina rada u novu sezonu ulazi kao dokazana i priznata SNAGA SREMA na našem medijskom nebu.

Sopstvena produkcija bogatija je i za nove emisije, dok smo one na koje ste navikli zadržali, jer imaju svoju publiku i gledanost na zavidnom nivou.

Novosti – kruna informativnog programa sedam dana u nedelji, brzo, jasno, tačno, pre drugih kod nas vesti iz regiona.

Tema – politički tok sou, četvrtkom od 20 sati. O politici, ekonomiji, o problemima koji muče običnog čoveka u našem studiju i u novoj sezoni govoriće oni koji imaju mandat da daju odgovore i reše probleme. Urednik i voditelj u studiju Danijela Romandić.

Reakcija – odgovor na aktuelne probleme svakog utorka od 20 sati sa svojim gostima traži domaćin emisije Valentina Kuburić.

Paor – emisija sa tradicijom za poljopriverdnike koju, kao i do sada priprema i vodi Slaviša Rajc.

Srem na dlanu, hronike sremskih opština i Grada Sremska Mitrovica radnim danom od 17 sati.

Reportaža nedelje – presek 7 dana kroz interesantne beleške nasih novinara, nedeljom od 11 sati.

Sport – ponedeljkom od 20 sati kao i do sada i u novoj sezoni u studiju Sremske tv u Šidu očekuje vas Nemanja Radivojšić. Sportske aktuelnosti sa terena u uključenjima saopštavaju saradnici emisije iz raznih krajeva Srema.

U zabavnom programu kao i do sada računamo na najgledaniju Cicinu tezgu, nedeljom od 12 sati, ali tu ne zaostaje ni Cicina kuhinjica. Sremska udruženja žena pripremaju tradicionlna jela i pričaju o običajima u Sremu. Sreda 20 sati.

Kafana kod Joce, u novoj sezoni sa novim domaćinom emisije. Priče iz kafane, uz muziku našeg kraja, pogledajte premijerno emitovanje petkom od 20 sati.

I za kraj spremite se možda bas u vaše selo dođe i na vaša vrata zakuca Saveta Kovačević. Nova emisija “Poseluša” bavi se životom u selima, predstavlja prednosti i mane života u seoskim naseljima, kao i o običajima koji odolevaju modernom vremenu. Premijera četvrtak 17 sati.

U serijskom program emitujemo seriju Bandlorea, špansku sapunicu. Čija je radnja smeštena u 19.vek, priča prati Saru Rivs, studentkinju španske književnosti na Oksfordu. Ona sanja da postane spisateljica, novinarka…kako se radnja odvija i ko su glumci koji se pojavljuju u ovom ostavrenju saznaćete već u ponedeljak od 21 sat. Serija će biti emitovana svakim radnim danom od 21 sat. Spremili smo za vas vikend serije, kao i odlično ocenjena domaća i strana filmska ostvarenja. Za naše najmlađe gledaoce u novoj sezoni preporučujemo crtani film Elenin svet.

18 godina sa vama Sremska televizija – SNAGA SREMA!