Oaza mira u Vrdniku (Video)

U Vrdniku je danas svečano otvoren zabavno-rekreativni park namenjen prvenstveno mališanima ali i drugim uzrastima kao i sportistima jer poseduje teretanu na otvorenom. Izgradnja parka trajala je 2 meseca a finansirana je od strane Ministarstva turizma, trgovine i telekomunikacija kao i lokalne samouprave koja na ovaj način, ulažući u turizam, poboljšava turističku ponudu koju Vrdnik kao banja poseduje.
Danas je u Vrdniku otvoren zabavno-rekreativni park svojevrsna  oaza mira za Vrdničane kako one najmlađe tako i starije sugrađane za čiju izgradnju je bilo potrebno oko 2 meseca a koja je finansirana od strane Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija kao i lokalne samouprave. Vrednost radova je bila oko pet i po miliona dinara a park je zbog tartan podloge u potpunosti bezbedan za mališane istakao je Miodrag Bebić, zamenik predsednika Opštine Irig.
Svaka investicija u Vrdnik je važna jer je ovo mesto prva asocijacija na turizam čemu će ovaj park i doprineti naglasio je Stevan Kazimirović, predsednik Opštine Irig.
Deo sredstava obezbeđen je od strane ministarstva turizma, trgovine i telekomunikacija koje je i u prethodnom periodu dosta ulagalo u turizam ovog kraja rekao je doc dr Miroslav Knežević, državni sekretar.
Park je pokriven video nadzorom a u narednom periodu moguće je i njegovo obogaćivanje dodatnim sadržajima, istakli su nadležni.
Ana Giner