Održan prijem za Lanu Vujinović (Video)

Povodom izuzetnog uspeha Mitrovčanke Lane Vujinović na Evropskom takmičenju o znanju u saobraćaju održanom prošle nedelje u Ženevi, održan je prijem za ovu devojčicu u Gradskoj kući u Sremskoj Mitrovici gde su nadležni istakli da je ovo velik uspeh za Grad ali I da je važno da deca imaju znanja o saobraćaju prvenstveno zbog toga jer su I kao pešaci učesnici u saobraćaju.

Lana Vujinović sa još 3 deteta iz reprezentacije Srbije na Evropskom takmičenju pod nazivom “Šta znaš o saobraćaju?” osvojila je bronzu te je danas tim povodom održan prijem u Gradskoj kući za ovu talentovanu učenicu šestog razreda.

Konkurencija je bila jaka, istakli su mentori ali se naša reprezentacija uspešno izborila istakla je nastavnica tehničkog obrazovanja, Mirjana Karastanković.

Osnovna škola “Sveti Sava” koju ova devojčica pohađa pružila joj je podršku jer bez saradnje roditelja, škole I učenika ne bi ni bilo uspeha naglasila je  Dragana Sretenović, direktorica OŠ “Sveti Sava”

Kao nagradu lokalna samuprava u narednom periodu uručiće tablet bronzanoj Mitrovčanki kako bi nastavila usavršavanje znanja iz saobraćaja.

Ana Giner