Nastradala devojka na auto-putu (Video)

Mlađa ženska osoba izgubila je život prilikom saobraćajne nesreće koja se dogodila na autoputu u blizini Kuzmina. Kako saznajemo, život je izgubla kao suvozač na motociklu, a radi se o Tamari B. rođenoj 2002. godine iz Šida. Postoje dve verzije kako je došlo do tragedije. U prvoj se navodi da je motociklista naleteo na signalizaciju koja obaveštava o radovima na putu, a prema drugoj verziji, naleteo je na kamen, a nesrećna devojka je od siline udara spala sa motora i tako izgubila život.

Za sada nema zvaničnih informacija koja je od ove dve verzije tačna. Nesreća se dogodila oko 21 sat, a na lice mesta izašla je sremskomitrovačka ekipa Hitne pomoći. O tragediji odmah su se pojavile objave na društvenim mrežama, njenih prijatelja, koje je ova vest zatekla. Nesrećna devojka podlegla je povredama zadobijenim prilikom pada s motocikla. Tamara je bila simpatizer šidskog moto kluba, čiji su članovi potreseni ovim gubitkom.

Nadležni su u prethodnom periodu više puta apelovali na oprez prilikom vožnje dvotočkaša, s obzirom da su nezgode veoma česte, a podsećamo pre samo mesec dana život je izgubio muškarac koji je došao u kontakt s motociklistom, u naselju 29. novembar u Sremskoj Mitrovici.

Prema nezvaničnim informacijama muškarac koji je upravljao motocikom na autoputu, zadobio je telesne povrede i nije životno ugrožen. Radi se o poznaniku nesrećne devojke, Nenadu S. iz Hrvatske. Ovo je još jedan apel da vozači motocikala, ali i svi drugi učesnici u saobraćaju više pažnje obraćaju u vožnji, naročito na otvorenom putu.

Aleksandra Plavšić