Izabrana najlepša u Vojvodini (Video)

Ruma je bila domaćin izbora Miss Vojvodine takmičenja pod okriljem Miss Srbije. U konkurenciji 14 devojaka najlepša je Jelena Ilić. Ona je dobila najviše ocene stručnog žirija i time je postala finalistkinja takmičenja za najlepšu devojku Srbije koje ce se odrzati 9 oktobra u Beogradu. Njene pratilje su Katarina Lepotić, Jovana Radojičić i Kasandra Romić. Takmičenje je održano ovog vikenda u rumskom hotelu “Garnet”.

Jelena Ilić 26-godišnja devojka iz Beograda osvojila je mesto najlepše devojke u regionu. U večeri koja je obilovala stilom i modnim glamurom ona je osvojila žiri ali i ošto oko publike. Veče je bilo izazov je za mlade devojke, koje žele da ponesu krunu i lentu miss Vojvodine.

Druge pratilje miss Vojvodine su Jovana Radojičić i Kasandra Romić obzirom da su imale identičan broj glasova žirija. Prva pratilja je Katarina Lepotić. Pored njih proglašene su i ostale kategorije.

Dok je miss šarma Viktorija Lučić. Šansu da ponesu titulu probalo je 14 devojaka, a organizator večeri bila je kompanija Miss yu.

Za najlepše devojke organizatori su pripremili vredne nagrade a najlepša devojka Srbije biće proglašena 9.oktobra ove godine kada je predviđeno da se održi finale izbora za Miss Srbije.