Ministar Nedimović otvorio Stop shop (Video)

Pocela je ceremonija otvaranja Stop shopa u Bulevaru Konstantina Velikog u Sremskoj Mitrovici. Okupljene gradjane pozdravio je ministar Branislav Nedimovic. Podsetio je da je, pre 15 godina u Mitrovici nezaposlenost bila veca od 30 %, a danas je ona zahvaljujuci politici koja se vodi na drzavnom, ali i lokalnom nivou oko 5 %. To najbolje govori koliko se u grad na Savi ulagalo, jos od vremena kada je on bio gradonacelnik Sremske Mitrovice. Stop shop ritejl part, prvi mitrovacki je dokaz da se mitrovacka privreda razvija i da se vodi racuna o kvalitetu zivota gradjana.

U novootvorenom lancu od preko 20 prodavnica bice zaposleno 200 radnika. Nova radna mesta za nas su uvek bila najvaznija, ovo je jos jedna potvrda da smo na dobrom putu , rekao je ministar, Takodje u svom obracanju  najavio je da se sa novinama ne staje. Tu u okolini Stop shopa uskoro ce nici novi fudbalski stadion – san mnogih generacija Mitrovcana.

Proteklih godina, iskreno nije nam bilo lako, trebalo je sve ,,neverne Tome,,  ubediti da smo ozbiljni i da svoja obecanja ispunajvamo. Ovo je jos jedan dokaz da brinemo o nasem gradu i sugradjanima, porucio je Nedimovic.

Posle ministra na bini se smenjuju i drugi govornici medju kojima je i Nikolaus Luteroti, Joško Piteša i dr.

Presecanjem vrpce otvoren Stop shop u MItrovici
Nakon ceremonije otvaranja usledice muzicki program, koncerti Tropiko benda i Bajage i instruktora.

Nasi reporteri su se danas ukljucivali u informativne emisije uzivo sa ovog dogadjaja,a detaljan izvestaj pogledajte u Novostima u 22 sata.

Nase reporterke. a iza kamere i u redakciji jos mnogo zaposlenih.
Od jutros je Stop shop u Sremskoj Mitrovici posetilo vise stotina gradjana koji su shopingovali u prodavnicama odece, obuce, kozmetike po povoljnijim cenama nego obicno.
Tropiko bend zavrsio nastup
Poceo je nastup Bajage i instruktora
Reportazu sa otvaranja Stop shopa mozete pogledati u sutrasnjoj Reportazi dana, kao i u u hronici Srem na dlanu od 17 sati.