Kome treba lanac? (Video)

Svega nekoliko dana od postavljanja animalnih kontejnera na očišćenoj deponiji na putu Laćarak-Martinci desio se oblik vandalizma. Nesavesni građanin ili više njih ukrao je lanac sa kukom koja služi za spuštanje tereta u kontejner za životinjski otpad. Na taj način sem što je oštećena imovina Grada, znatno je I otežana upotreba kontejnera. Za počiniocima se traga a novi lanac sa kukom biće uskoro postavljen.

3 kontejnera za animalni otpad postavljena su u toku prošle nedelje na očišćenoj deponiji na putu Laćarak-Martinci i takva slika zadržala se svega nekoliko dana. Nesavesni meštanin ili više njih skinuo je lanac sa kukom koja služi za spuštanje tereta uginulih životinja u kontejner I time ih oštetio. Građani su iznenađeni I pitaju se kome je uopšte I potreban taj deo.

Nadležni su upoznati sa slučajem vandalizma I apeluju na građane da budu savesni jer je imovina Grada imovina I svih onih koji u njemu žive istakao je Vladimir Nastović, načelnik Gradske Uprave za poljoprivredu.

Za počiniocima se traga a novi fiksirani lanac sa kukom biće uskoro postavljen. Kamere koje se nalaze na ovom mestu pomoćiće u pronalaženju počinioca, istakli su nadležni.
Ana Giner