Izabran prevoznik na 37.sednici Skupštine Grada Sremska Mitrovica (Video)

Zahvaljujući javno – privatnom partnerstvu za građane Sremske Mitrovice biće obezbeđen pouzdan i kvalitetan javni prevoz za narednih 15 godina, saopšteno je nakon današnje sednice Skupštine Grada Sremska Mitrovica. Na sednici je bilo više tačaka dnevnog reda, ali je ovu I sam gradonačelnik Vladimir Sanader oznacio kao najznačajniju za Mitrovicu I Mitrovčane.

Skupštinska većina dala je zeleno svetlo na predloženu odluku o izboru javnog prevoznika u Sremskoj Mitrovici. Nakon ispoštovane zakonske procedure koja je izmedju ostalog predviđala, I tender u trajanju od 52 dana izabran je ponuđač sa najboljom ponudom, tvrdi prvi čovek Mitrovice.

Putnici sa kojima smo tokom dana razgovarali zadovoljni su , jer to preduzeće njima nije nepoznato, mnogi su već koristili usluge tog prevoznika kako u gradskom, tako I prigradskom saobraćaju.

Putnici se nadaju da će s obzirom da se radi o dužem vremenskom periodu Sirmium bus raditi I na unapređenju postojećeg kvaliteta svoje usluge, što je Sanader I potvrdio izjavom da ce se na svakih pet godina vršiti obnavljanje autobusa.

Javno privatno partnerstvo između Grada I izabranog prevoznika otvara nove mogućnosti u smislu uvođenja novih autobuskih linija. Pre svega onih koje vode ka insudtrijskim zonama.

Ana Giner