Danas izbori za Savete MZ u Irigu

Prema poslednjim podacima o izlaznosti u mesnim zajednicama u Irigu najveća izlaznost do 19 časova bila je u Rivici -56%, zatim u Šatrincima 31%, sledi Irig sa 29% i Vrdnik sa 26%, dok je najmanja izlaznost do 19h bila u Krušedol Prnjavoru – 25,3%.

Do zatvaranja biračkih mesta ostalo je još manje od sat vremena, tako da Irižani imaju još dovoljno vremena da izadju na biračka mesta i ostvare svoje pravo glasa.

Prvi preliminarni rezultati očekuju se oko 21h

Prema nezvaničnim podacima o izlaznosti na izbore za Savete Mesnih zajednica u Irigu do 14 časova na birališta u Irigu je izašlo 14,3  odsto, u Vrdniku 14,6 odsto, u Rivici 30.5%, Krušedol Prnjavor 25,3% i u Šatrincima 14.2%.

Ovo su inače redovni izbori za članove Saveta pet mesnih zajednica, a zbog vrućine, veća izlaznost očekuje se u popodnevnjm satima.  Kako nam je potvrdjeno, izbori za sada teku regularno i bez problema.

Danas se održavaju redovni izbori za članove Mesnih zajednica u Irigu. Kako je potvrdjeno za Sremsku TV sva biračka mesta otvorena su jutros u 7 časova i za sada izbori teku regularno. Do 10 casova na sva cetiri biracka mesta u Irigu izaslo je ukupno 257 birača, u Rivici 65, u Vrdniku 148, u Prnjavoru 20 i u Šatrincima 24.  Gradjani treba sa sobom da ponesu lični dokument kako bi ispunili svoje gradjansko pravo i birali svoje predstavnike u Mesnim zajednicama.