Bliži se kraj Kulturnom letu u Rumi (Video)

Kraj programa kulturnog leta u Rumi je sve bliži. Ostalo je još svega dva kulturna programa i to predstava „Tražim muža“ koja će se održati u Kulturnom centru „Brana Crnčević“ i monodrama „Lenka Dundjerski – kobni čas“ koja će biti izvedena u Zavičajnom muzeju „Ruma“, a svečani kraj  ove manifestacije je 29. avgusta uz koncert „sremačko veče“.

Zadovoljstvo građana bogatstvom programa Kulturnog leta ove godine je bilo naočigled vidljivo. Mnogi ljubitelji predstave, koncerta, kulturnog sadržaja su oduševljeni organizacijom Opštine Ruma, jer je mnogima učinilo leto kvalitetnijim.

Sutra u 19 časova građani Rume će moći da prisistvuju predstavi „Tražim muža“, koja će se odigrati u Kulturnom centru „Brana Crnčević“ Ruma i u kojoj glumi višestruka umetnica Jelica Brestovac. Predstava je rađena po tekstu Duška Radovića.

Ova kabaretska predstava će sigurno oduševiti mnoge s obzirom da u njoj ima i muzike, pevanja i igranja.

Ovog leta je ukupno bilo 24 kulturna programa, pa su građani Rume svaka 3,4 dan mogli da pristvuju na nekoj kulturnoj manifestaciji. Kraj kulturnog leta obeležiće se 29. avgusta uz sremačko veče koje će okupiti brojne pisce, pesnike i tamburaše iz Srema.