1.3 milijarde dinara za putnu infrastrukturu Srema (Video)

Na konferenciji za medije u pećinačkoj Opštini, potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar građevinarstva, Zorana Mihajlović, istakla je da što se tiče Sremskog okruga, vrednost dogovorenih radova na teritoriji celog okruga iz oblasti putne infrastrukture iznosi 1.3 milijarde dinara, dodatno u odnosu na redovno održavanje.

Takođe, istakla je da je dogovoreno sa Železnicama Srbije rešavanje pitanja putnih prelaza kod Šida, da bi uopšte u ovom okrugu do juna meseca bili svi putni prelazi rešeni.

Izrazila je zahvalnost celom okrugu, zbog dobre saradnje na projektu modernizacije brze pruge Stara Pazova-Novi Sad, kao i Sremskoj Mitrovici na svemu što rade u pripremi novog projekta, novog autoputa od Sremske Rače do Kuzmina, na kom radovi trebaju početi već u junu mesecu.

Na kraju obraćanja Mihajlovićeva je dodala i da su ovi sastanci za ministarstvo od ogromnog značaja, jer se na ovaj način pokazuje da se pre svega radi zajedno i u timu. Dok će i svi isplanirani projekti biti zajednički ispraćeni.