Povređeno trinaest osoba (Video)

Trinaest osoba povređeno je u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u večernjim satima na putu Pećinci – Brestač, kod Subotišta. Prema nezvaničnim podacima, do sudara je došlo u Partizanskoj ulici kada je kamion, iz za sada još uvek ne utvrđenih razloga, prešao na levu kolovoznu traku i direktno se sudario sa kombi vozilom, u kojem su bili radnici koji su se vraćali sa posla. Povređeni su zbrinuti na Bežanijskoj kosi u Zemunu. Od šest povređenih, samo jedna ženska osoba je vitalno ugrožena i ona je prva transportovana u bolnicu. Povređena je zadobila otvoren prelom noge i povredu glave. Lekarsku pomoć zatražilo je još osoba koje su, kako nezvanično saznajemo dovezene privatnim prevozom i one su zadobile lakše povrede.

U mitrovačku bolnicu dovezeno je četvoro povređenih u saobraćajnoj nezgodi, dve ženske osobe, ’74. i ’51. godište i dve muške osobe ’71. i ’63. godište. Po rečima dežurnog hirurga, dr Stevana Mošića, svi povređeni su zbrinuti, urađena potrebna dijagnostika i pregledi lekara specijalista. Kod troje su konstatovane teže telesne povrede grudnog koša, ekstremiteta i uha i oni su hospitalizovani u odeljenju opšte hirurgije. Svesni su, komunikativni, ali će se njihovo stanje pratiti i dalje. Četvrti povređeni je sa posekotinama pušten na kućno lečenje.

O nezgodi u kojoj je povređeno više lica, do zaključenja ovog teksta nije se oglasila policija. Očekujemo zvanične informacije.