POGINUO MLADIĆ U AŠANJI (Video)

U Ašanji, kod Pećinaca, sinoć se oko 23 časa dogodila teška saobraćajna nesreća. Do udesa je došlo u Dobrovoljačkoj uliuci, a u njemu su učestvovala dva automobila. Od posledica snažnog sudara automobila na licu mesta je preminuo maloletni N.R. iz Kupinova.

Saobraćajna nesreća se dogodila na samom ulasku u Ašanju iz pravca Kupinova. Jovan B. koji je upravljao vozilom marke “folksvagen pasat”, bočno je udario u automobil marke “alfa romeo”, koga je vozio Petar S. Uzroci ove saobraćajne nesreće nisu utvrđeni, ali meštani sumnjaju da je nekoliko faktora uticalo na krajnji ishod.

Od posledica jakog udara, na mestu nesreće je preminuo šesnaestogodišnji N.R. iz Kupinova. Povrede je zadobio i i dvadesetpetogodišnji vozač Petar S., koji je vozilom Hitne pomoći prevezen na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu.

Stanovnici ovog sremskog sela napominju da su se na istom mestu i ranije događale nesreće sa smrtnim ishodima. Pretpostavlja se da je glavni uzrok njima neprilagođena brzina. Ipak, prave uzroke nesreće saznaćemo tek nakon istrage, koja je u toku.