Predsednik Pokrajinske vlade u Pećincima

Opština Pećinci je u proteklom period dobila preko 170 miliona dinara sa pokrajinskog nivoa vlasti. Najviše se ulagalo u javne objekte i komunalnu i putnu infrastrukturu. Radove koje su završeni, kao i one koji su u toku na području te opštine, danas je obišao predsednik vojvođanske Vlade, Igor Mirović sa svojim saradnicima, među kojima je bio i Nedeljko Kovačević, direktor Uprave za kapitalna ulaganja.

Sve radove na terenu od novoizgrađenog puta na deonici Šimanovci – Sremski Mihaljevci, preko radova na izgradnji nove vodovodne mreže u Obrežu, do radova na renoviranju osnovne škole u Brestaču, obišao je predsednik Pokrajinske vlade i izneo mišljenje da je pokrajina, na predlog lokalne samouprave, prepoznalna najakutnije probleme u toj sremskoj opštini, te da su sredstva uložena u ono što su zaista problem meštana Pećinaca, ali da se na tome neće zaustaviti.

170 miliona dinara po različitim konkursima lokalna samouprava u Pećincima je dobila od Pokrajinske vlade i bez te pomoći bi teško realizovala bilo kakav značajnjiji poduhvat, s obzirom na to sa kakvim se finansijskim problemima suočavala ta opština u minulom periodu.

Zajedničkim snagama, lokalna i pokrajinska vlast nameravaju da nastave na stvaranju povoljnijih uslova svih građana u donjem Sremu, poruka je današnje posete.