Novi projekti za Irig

Opština Irig je za radove na Grebenskom putu, deonice od Iriškog venca do hotela “Norcev” od Uprave za kapitalna ulaganja dobila je 50 miliona dinara. U narednom periodu se planira dalja sanacija Grebenskog puta u cilju razvijanja Opštine Irig i turizma kako u Irigu, tako i na Fruškoj gori.

Prema rečima direktora Uprave za kapitalna ulagaja, u narednom periodu se planira još sredstava za Opštinu Irig koja je za izgradnju Grebenskog puta dobila 50 miliona dinara. U planu su radovi na prilaznim putevima ka svim manastirima na Fruškoj gori u cilju razvijanja turizma.

Dobra saradnja između Uprave za kapitalna ulaganja i Opštine Irig pokazuje da su tokom godine konkurisali sa dosta projekata od kojih je većina i odobrena.

Kako ističe predsednik Opštine Irig, Stevan Kazimirović, svim predatim projektima kako Upravi za kapitalna ulaganja, tako i Pokrajini, Republičkim ministarstvima ili Kancelarijama za javna ulaganja ta Opština se trudi da poboljša i unapredi život svojih meštana.

Podsećamo, sanacija Grebenskog puta je samo jedan od realizovanih projekata od ukupno 35 koji su odobreni i koji će uskro biti realizovani.