Herojski izgubila život

Ženska osoba, koja je izgubila život u Putincima, ispred svoje kuće, jeste 48-godišnja Nada Mitić. Kako saznaje naša televizija, u tom selu, ona je život izgubila prilikom pokušaja da zaštiti sina koji je bio u opasnosti od pada bandere.

Žena, stara 48 godina iz Putinaca, herojski je izgubila život, štiteći svog sina od pada bandere. Podsećamo, juče oko 8 sati, ispred kuće porodice Mitić, najpre se, kako nezvanično saznajemo, dogodila saobraćajna nezgoda, nakon čega su članovi te porodice pokušali da ukažu pomoć učesnicima iste. Ubrzo potom, dogodila se i druga nesreća, kada je kombi vozilo naletelo na banderu na istom mestu i oborilo je, prema rečima očevidaca. Oni tvrde da se u tom trenutku tu zadesio sin nesrećne žene, koja je život izgubila, štiteći njega od udarca bandere.

Nesrećna žena iza sebe ostavila je troje dece. Sahrana će biti obavljena na lokalnom groblju sutra u 13 sati. Nadležni organi nisu se zvanično oglasili po pitanju ovog događaja, a prema nepotvrđenim informacijama, vozaču teretnog vozila određeno je zadržavanje po nalogu nadležnog tužioca.