Pripremna utakmica Radnički – LSK

Gradski stadion u Šidu juče je bio mesto odigravanja prijateljskog meča u okviru priprema za predstojeću sezonu u kojem je domaći Radnički dočekao ekipu LSK-a iz Laćarka. Utakmica je završena nerešenim rezultatom 1:1.

Fudbaleri Radničkog dočekali su na svom terenu ekipu LSK iz Laćarka u prijateljskom meču u okviru priprema za novu sezonu. Fudbalere iz Laćarka u novom prvenstvu predvodiće novi trener, Dragan Delić, koji od početka priprema radi sa seniorskom ekipom LSK. U nešto izmenjenom igračkom sastavu, nastupili su i na ovoj utakmici, ali se trener nada da će svi biti spremni do prvog kola nove sezone, u koju ulaze sa ciljem da obezbede siguran opstanak u Vojvođanskoj ligi “Jug”.

Trener Radničkog zadovoljniji je igrom svoje ekipe u ovoj, u odnosu na prethodnu utakmicu, ali je sigurno da ih do početka prvenstva očekuje još dosta rada.

Naredni meč fudbaleri LSK-a igraju za dva dana, kada na svom terenu dočekuju ekipu iz Padine. Generalnu probu pred početak prvenstva zakazali su za subotu, 12. avgust, protiv Mitrosa.

Šiđani će naredni meč odigrati još jednom na svom terenu, u petak, 11. avgusta, protiv omladinske ekipe fudbalskog kluba Vojvodina.