Pripreme za vrh tabele

Fudbaleri Napretka iz Žarkovca pripremaju se za novu sezonu. Već nekoliko nedelja održavaju treninge na svom terenu, odigrali su nekoliko pripremnih mečeva, a u novu sezonu ulaze sa mnogo većim ambicijama, u odnosu na prethodnu kada su u poslednjem kolu izborili opstanak.

Fudbalski klub Napredak iz Žarkovca, član međuopštinske lige Srem, vredno trenira već nekoliko nedelja i priprema se za novu sezonu. Žarkovčani su bili u nezavidnom položaju prethodne sezone, pošto su opstanak u ligi izborli tek u poslednjem kolu, u Brestaču. Uz nekoliko pojačanja i dobar rad na treninzima u novu sezonu ulaze sa mnogo većim ambicijama, a dobrom plasmanu nada se i povratnik u redove Napretka Petar Krnić, koji je u prošloj sezoni branio mrežu Fruške gore iz Rume.

Odzivom igrača na treningu, kao i prikazanom igrom u do sada odigranim pripremnim utakmicama, trener Napretka može da bude zadovoljan. U klubu se nadaju da će uz punu podršku uprave kluba start prvenstva dočekati spremno i da neće ponoviti scenario iz prethodne sezone.

Do kraja pripremnog perioda Žarkovčani će odigrati još tri utakmice. Narednog vikenda odigraće dva konrolna meča. U subotu, 5.avgusta, igraju u Slankamenu protiv Dunava, u nedelju dočekuju Slogu iz Vognja, a generalna proba zakazana je za 13. avgust protiv člana sremske lige, ekipe fudbalskog kluba Sloven iz Rume.