O poljoprivredi i prinosima

U emisiji “Paor” ove nedelje pratimo stanje useva na terenu pod ekstremnim temperaturama. Razgovaramo sa mladim poljoprivrednikom iz Sremske Mitrovice o tome kako je zasnovao plasteničku proizvodnju. Takođe, osvrćemo se na pčelarsku godinu koja je po pitanju paše privedena kraju. Detaljnije u “Paor-u” koji se na program STV emituje u nedelju sa početkom od 13:30 časova.

Mladi poljoprivrednici koriste sve mogućnosti naprednih tehnologija, kako bi proširili svoju proizvodnju. Konkursi za bespovratna sredstva su naročito primamljivi mladim i ambicioznim paorima. Kako bi napredovali nastaviće da šire svoju delatnost.

Pčelari za proizvodnu godinu kada je u pitanju med neće imati lepo sećanje. Vremenske oscilacije ostavile su traga na biljkama i umanjile prinose meda, iako je sam početak godine obećavao tada na izgled dobre prinose.

Opširnije na pomenute teme možete se detaljnije informisati u novom izdanju emisije “Paor” koji se na program STV emituje u nedelju sa početkom od 13:30 časova. U okviru emisije očekuje vas i novo izdanje Oglednog polja u kojem pratimo faze razvoja 9 različitih hibrida kukuruza 500 fao grupe zrenja.