Izložba slika

Udruženje likovnih stvaralaca iz Rume izložilo je svoje slike na likovnoj koloniji koja je održana u Rumi. Na koloniji je 20 slikara i amatera izložilo 37 slika. Ovi susreti umetnika podržani su od strane Opštine Ruma.

Dvadeset slikara Udruženja likovnih stvaralaca Rume, izložilo je 37 slika u holu Kulturnog centra u Rumi. Umetici su prilkazali različitost tehnika i umetničkih pravaca, što je uspelo da zadovolji različite umetničke ukuse posetilaca.

Postojanje Udruženja likovnih stvaralaca Rume i izložbe ovog tipa od velikog su značaja za kulturu. Motiviše i ohrabruje mlade umetnike da likovno stvaralaštvo bude put kojim treba da idu. Milica Mitrović, prvi put je izložila svoj rad.

Udruženje likovnh stvaralaca, okuplja slikare, ali i umetnike koji se amaterski bave slikanjem, koji iza sebe imaju sjajne radove.

Ovo je 18. po redu kolonija ovog udruženja slikara, koje iz godine u godinu broji sve više umetnika i pravi sve bogatiju kolekciju dela.

Energija umetnika koji žive umetnost, u skladu je sa delima koja su lično predstavljali na izložbi i tako zajedno oslikali bogatstvo različitosti.