Generalna proba FK Radnički

Fudbaleri Radničkog iz Šida odigraće poslednju utakmicu u okviru priprema za novu sezonu u Srpskoj ligi grupa “Vojvodina”. Generalna proba zakazana je za petak na gradskom stadionu u Šidu. Nov tim i stare ambicije, bez obećavanja pre početka prvenstva, Šiđani se nadaju da će ostvariti dobre rezultate i sigurno članstvo u ovom rangu takmičenja.

Posle mesec dana intenzivnog rada, treniranja i odigravanja pripremnih utakmica, fudbaleri Radničkog iz Šida proveriće svoju spremnost za početak sezone u Srpskoj ligi grupa “Vojvodina”. U novu sezonu klub iz Šida ulazi sa potpuno izmenjenim igračkim kadrom, a igrači očekuju da u dobrom ritmu pozitivnih rezultata započnu jesenji deo prvenstva.

Poslednji kontrolni meč pred start sezone odigraće protiv omladinske selekcije Vojvodine iz Novog Sada. Generalna proba zakazana je za petak, na gradskom stadionu u Šidu sa početkom u 18 časova. Još uvek nekompletan tim, s obzirom da prelazni rok traje do 31. avgusta nastupiće na ovoj utakmici, kao i u prvoj utakmici u sezoni za koju se trener nada da će imati zapaženu ulogu i da će njegovi igrači prikazati dobru igru.

Nakon poslednje pripremne utakmice, fudbalerima Radničkog ostaje još jedna nedelja za treninge. Prvenstvo startuje 19. avgusta, a Šiđani u prvom kolu gostuju u Odžacima.