Prozivka i prvi trening FK “Radnički”

Posle kratke letnje pauze fudbaleri “Radničkog” okupili su se na gradskom stadionu u Šidu gde su zvanično počeli sa pripremama za narednu sezonu. Uprava kluba predstavila je svoje planove i ciljeve za takmičarsku godinu koja sledi, a nakon prozivke igrači su odradili prvi trening.

Prozivku fudbalera “Radničkog”, kojom su zvanično počele pripreme za novu sezonu, izvršio je trener Vladimir Madžarević. Na gradskom stadionu u Šidu seniorski tim “Radničkog” okupio se u dosta izmenjenom sastavu u odnosu na prošlu godinu, a u narednih par dana svi igrači će se priključiti timu.

Na prvom zvaničnom okupljanju pred novu sezonu, uprava kluba u pozitivnom raspoloženju dočekala je igrače, pred koje su postavljeni viši ciljevi u odnosu na prošlu sezonu kada su se do poslednjeg kola borili za opstanak u Srpskoj ligi grupa Vojvodina.

S obzirom na dobre uslove, svi pripremni treninzi biće odrađeni u Šidu, a primarni cilj u novoj sezoni je obezbeđivanje statusa stabilnog srpskoligaša.

Nakon uvodnog dela, sledi serija konrolnih utakmica. Već u subotu, 15. jula, fudbaleri “Radničkog” sastaće se sa ekipom “ČSK” u Čelarevu, nakon čega seledi još 7 provera za novi sezonu koja počinje 19. avgusta.