Pripreme “LSK-a” za novu sezonu

Prvotimci fudbalskog kluba “LSK” iz Laćarka, pripremaju se za narednu sezonu u Vojvođanskoj ligi “Jug”. Na kondicionom i taktičkom trenažnom procesu sa fudbelerima iz Laćarka radi novi trener, a ambicije Laćaraca za novu sezonu su skromne, sredina tabele ili neko mesto više.

Fudbaleri “LSK-a” iz Laćarka pripremaju se za početak prvenstva u Vojvođanskoj ligi “Jug”. Posle nedelju dana pripremnih treninga, u prvoj kontrolnoj utakmici poraženi su od ekipe fudbalskog kluba “Radnički” iz Sremske Mitrovice rezultatom 2:0 u kojoj nisu nastupili u najjačem sastavu. Do kraja prelaznog roka u klubu smatraju da je potrebno dovesti nekoliko pojačanja kako bi se popravio kvalitet igre u novoj sezoni u koju ulaze pre svega sa željom da budu stabilan član lige.

Nakon odlaska Darka Gavrilovića sa mesta trenera prvog tima, uprava kluba je brzo reagovala i na njegovo mesto postavila povratnika na klupu “zelenih”, Dragana Delića koji je u razgovoru sa našom ekipom predstavio svoje planove, želje i očekivanja pred početak sezone u Vojvođanskoj ligi “Jug”.

Ambicije Laćaraca su kažu skromene, sredina tabele i naravno koje mesto, ako je moguće, više. Mladoj ekipi “LSK” i novom treneru omogućeni su dobri uslovi za rad kojem uprava kluba pruža maksimalnu podršku kako bi što spremnije dočekali start prvenstva.