Početak kupališne sezone

Vreme je da najavimo novu kupališnu sezonu. Rumljani sada već posećiju uređenu plažu na jezeru Borkovac. Otvaranje bazena “Borkovac“ zakazano za 17. jun. Zbog viših temperatura ljudi su nestrpljivi.

Počinje nova sezona kupanja. Na rumskim kupalištima u toku su pripreme, a neki ne mogu da dočekaju zvanično otvaranje, te već uživaju na uređenoj plaži jezera Borkovac u odmoru i rekreaciji.

Zahvaljujući specifičnoj poziciji, u jezeru Borkovac uživaju ne samo Sremci, već i Beograđani i Novosađani. Ovo jezero krasi i ekološki “Akva kamp”, a tik uz njega nalazi se i izletište. Sa nestrpljenjem se očekuje početak sezone.

Na bazenu “Borkovac“ posetioci će ove sezone moći da uživanju u različitim sadržajima zabavnog karaktera, igrama na vodi, noćnim kupanjima, a po prvi put ove godine otvara se i škola vaterpola. Bazen “Borkovac” je jedan od modernjih sportsko-zabavnih kompleksa u regionu.

Početak kupališne sezone zakazan je za 17. jun, kada će biti organizovano svečano otvaranje na bazenima sa besplatnim ulazom, kao i prevoz turističkim vozićem do jezera Borkovac.