Plasman u viši rang

Klub malog fudbala “Viking” iz Rume pobedom u poslednjem kolu izborio je plasman u viši rang takmičenja. Rumljani su sinoć slavili na svom terenu, pošto su ekipu “TFK” iz Temerina savladali rezultatom 5:4.

U sportskom centru u Rumi, sinoć je odigrana utakmica poslednjeg kola Druge Futsal lige “Vojvodina” u kojoj su fudbaleri “Vikinga” dočekali ekipu kluba malog fudbala “TFK” iz Temerina. Ostvarenje ovosezonskog cilja, svelo se na pobedu u ovoj utakmici, u čemu su Rumljani i uspeli.

Tokom cele utakmice “Viking” nije dozvolio prednost svojim protivnicima. Na pauzu između između dva poluvremena otišli su pri rezultatu 2:0. Rumljani su u drugom delu igre imali vođstvo od 5: 1 koje su gosti iz Temerina u poslednjim minutama uspeli da smanje, ali je “Viking”  na kraju slavio rezultatom 5:4.

Klub malog fudbala “Viking” ostvario je istorijski uspeh plasmanom u Jedinstvenu drugu ligu. Nimalo lak zadatak, očekuje ih u narednoj sezoni u kojoj će se takmičiti sa mnogo ozbiljnijim protivnicima. Upravo zbog sastava lige, primarni cilj, svakako će biti opstanak u tom rangu takmičenja.

Gosti iz Temerina, razočarani porazom, zaboravili su na obavezu sportista da se našim posredstvom obrate vama, te niko od članova kluba nije želeo da da svoj komentar utakmice.